kontakt

Apartmani i studia

Vila omogućava letovanje u intimi, bez hotelskih gužvi, pruža osećaj kao da ste u svojoj kući, uz neposredni kontakt sa predivnom prirodom.

Vila se nalazi u području Pržno – Miločer – Sveti Stefan koje je početkom ХХ veka Jugoslovenski kralj Aleksandar Karađorđević, među 1.000 km. Jadranske obale, odabrao za svoj letnjikovac. Osobenost i lepotu ovog područja prepoznali su, pre 30 godina, i izveštači američkog magazina „Lajf“ i grad – hotel Sveti Stefan uvrstio među 10 najatraktivnijih letovališta na planeti a Londonski „Observer“ uvrstio je Sveti Stefan u grupu rajskih ostrva.

Vila se nalazi na 50 m. od ulazne kapije u kraljev letnjikovac koji je otvorenoga tipa i može se kroz njega šetati. Od vile do plaže „Pržno“ ima oko 90 m. Do sledeće „Kraljičine plaže“ ima oko 300m i stiže se kroz predivan Miločerski park. U nastavku je „Velika – kraljeva plaža” do koje ima oko 500m. a iz nje, opet kroz park se stiže do Grada - hotela Sveti Stefan koji takođe ima dve predivne plaže.

Vila ima svoje dvorište u površini od 900m2 sa dve masline stare više stotina godina ispod kojih se nalazi roštilj i prostor za sedenje kao i sopstveni parking.